Depozit autorizat de arme: pentru petreceri vanatoresti de succes

Va place vanatoarea? De-abia asteptati sa se deschida sezonul de vanatoare pentru a va lustrui echipamentul de vanatoare, a va suna prietenii si a porni impreuna in cautarea prazii? Iar dupa sesiunea de vanatoare de-abia asteptati sa va laudati cu prada si sa sarbatoriti impreuna cu prietenii?

Din pacate, nu exista multe locuri adecvate pentru a organiza petreceri pentru vanatori, dupa o repriza de vanatoare. Totusi, Pensiunea Magnolia va pune la dispozitie o crama amenajata rustic, cu o colectie impresionanta de vinuri de provenienta nationala si internationala, si care are si un depozit autorizat de arme pentru vanatori pentru o siguranta maxima in timpul unor astfel de petreceri.

Existenta unui astfel de depozit autorizat de arme face Pensiunea Magnolia locul ideal pentru organizarea unor petreceri tematice/intalniri ale vanatorilor, deoarece nu multe pensiuni sau hoteluri va pot pune la dispozitie aceasta facilitate. In absenta unui astfel de depozit de arme, cerut de regulile sigurantei, in cazul unor petreceri ale vanatorilor, este dificil de organizat o astfel de intalnire.

Depozit autorizat de arme

De asemenea, vanatorii care poposesc la Pensiunea Magnolia pot beneficia de o serie de alte facilitati de cazare oferite de pensiune. Pensiunea are o piscina impresionanta la care toti oaspetii au acces, jacuzzi, sauna, spatiu de agrement, loc de joaca sau un restaurant cu preparate vanatoresti delicioase.

Pensiunea Magnolia este locul perfect pentru a pleca intr-o expeditie de vanatoare. Vanatorii pot veni impreuna cu familiile lor, care pot ramane sa se bucure de facilitatile oferite de pensiune pe durata cat acestia sunt plecati. Locurile de parcare sunt numeroase, ceea ce insemna ca puteti veni cu masina si o puteti lasa in siguranta aici. In plus, nu trebuie sa va faceti griji asupra drumului, intrucat pensiunea se afla pe drumul national care leaga Oradea de Satu Mare si care a fost modernizat recent, deci este extrem de bine intretinut.

Dupa vanatoare va puteti intoarce pentru a sarbatori alaturi de cei dragi prada capturata, la o petrecere campeneasca autentica. Nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta armelor dumneavoastra pentru ca le puteti depozita cu incredere in acest depozit autorizat de arme pentru vanatori.

Petrecerile vanatoresti, la care sunt invitati vanatori autentici au un farmec aparte. Sunt locuri in care puteti face schimb de experienta, puteti compara armele si munitia, va puteti lauda cu prada capturata, dar mai ales va veti simti bine, alaturi de oameni care impart aceeasi pasiune cu dumneavoastra.

Daca sunteti un vanator pasionat, luati-va prietenii vanatori si veniti la Pensiunea Magnolia pentru o serbare campeneasca dupa o sesiune de vanatoare. Locul este special amenajat pentru asemenea petreceri, are numeroase facilitati si este extrem de accesibil atat din Oradea cat si din alte zone. Daca va luati si familia cu dumneavoastra, acestia se vor bucura de numeroasele facilitati puse la dispozitia lor. In plus, nu trebuie sa va faceti griji in privinta prazii capturate, intrucat aceasta va fi pastrata la rece de angajatii pensiunii, iar acest depozit autorizat de arme pus la dispozitia dumneavoastra in crama special amenajata pentru astfel de petreceri va va ajuta sa scapati de grijile inerente unei arme.

Va asteptam la petrecerile vanatoresti de la Pensiunea Magnolia!