Cazare Oradea – vacanta extraordinara in apropiere de Oradea

Cazare Oradea. A venit vacanta si v-a luat pe nepregatite – inca nu stiti unde veti petrece concediul de vara, pentru ca nu ati avut timp sa faceti planurile necesare? Daca va regasiti in aceasta ipostaza ar trebui sa va grabiti deoarece vara, soarele si caldura nu asteapta in loc! Asadar, trebuie sa va planificati un concediu de vara relaxant, fara griji, intr-un loc de care sa va aduceti aminte cu placere si unde sa doriti sa reveniti.

Un element important in planificarea concediului il reprezinta cazarea. Locul unde va veti caza trebuie sa indeplineasca numeroase conditii: sa fie accesibil si de calitate, si mai ales avantajos din punct de vedere financiar. Cazare Oradea. Daca in concediul dumneavoastra va doriti sa mergeti undeva in apropierea orasului, atunci veti cauta probabil un loc de cazare accesibil din punctul de vedere al drumului, suficient de aproape de oras pentru a va intoarce imediat in caz de urgenta, dar totusi destul departe pentru a scapa de noxele si zgomotele citadine.

La Pensiunea Magnolia gasiti un astfel de loc de cazare. Pensiunea este situata in apropierea orasului Oradea, deci nu veti petrece prea mult timp pe drum la dus sau la intors. De asemenea, este situata pe drumul national care uneste Satu Mare de Oradea, un drum care a fost recent reabilitat, deci experienta condusului pana la pensiune nu va fi una neplacuta. In plus, Pensiunea Magnolia va pune la dispozitie o parcare cu 130 de locuri, deci nu veti mai avea si grija masinii parcate cine stie pe unde, in vreun loc nesigur.

Cazare Oradea

Insa Pensiunea Magnolia nu este doar un loc de vacanta – este un complex cu facilitati numeroase, care va stau la dispozitie pentru organizarea de evenimente diverse. Astfel, pe langa camerele spatioase dotate cu aer conditionat si wi-fi, restaurantul unde veti fi rasfatati cu preparate culinare care mai de care mai delicioase, Pensiunea Magnolia va pune la dispozitie o piscina in aer liber, un jacuzzi, locuri de joaca special amenajate pentru copii si un spatiu verde de aproximativ 2000 mp unde puteti amplasa un cort imens pentru organizarea unei petreceri de nunta sau botez sau diverse expozitii, targuri etc. Pana in prezent, Pensiunea a fost gazda unor astfel de expozitii – atat agricole, cat si vanatoresti, iar toti cei care i-au trecut pragul au fost foarte incantati.

Pensiunea Magnolia poate fi si locul de unde sa porniti in expeditii – de pilda, puteti vizita imprejurimile orasului, diverse monumente, sau puteti ¬da chiar o fuga pana la Debrecen, pentru cumparaturi sau ca sa incercati baile termale de acolo – deci de la Pensiunea Magnolia se deschide o mare de posibilitati de petrecere a vacantei.

Prin urmare, avem solutia cea mai buna pentru vacanta dumneavoastra – cazare Oradea  – Pensiunea Magnolia. Este aproape de oras, va ofera numeroase facilitati, asa incat puteti veni si cu copiii, care se vor simti de minune la locul de joaca, in timp ce dumnevoastra va veti relaxa la piscina sau in jacuzzi, sau va veti rasfata cu preparatele delicioase ale bucatarilor restaurantului.

Ce mai asteptati? Puneti mana pe telefon, sunati la Pensiunea Magnolia si faceti o rezervare  imediat!