Sala de nunti – Pentru o nunta de vis!

Planificarea unei nunti este o operatiune extrem de dificila. Trebuie sa te gandesti la o mie de detalii, faci liste peste liste, te gandesti la invitati, rude, costumatie, nasi, biserica unde va fi oficiata cununia, apoi localul unde se va tine petrecerea, luna de miere etc. Desi nunta este unul dintre cele mai frumoase momente ale vietii, toate procedurile dinaintea ei va vor consuma timp si energie.

Dar ce-ati zice daca v-am spune ca am gasit o solutie la una din problemele dumneavoastra? Nu mai trebuie sa va ingrijorati privind gasirea unui local pentru petrecerea de nunta, intrucat avem noi solutia perfecta pentru dumneavoastra. Pensiunea Magnolia din apropierea orasului Oradea va pune la dispozitie o sala de nunti  impresionanta, care va va transforma evenimentul intr-o nunta din povesti.

Sala de nunti Oradea

Stim cat de important este pentru orice cuplu care se casatoreste sa gaseasca o sala de nunti corespunzatoare, incapatoare si usor de decorat in functie de dorintele cuplului, la un pret competitiv, si aflata eventual undeva in aer liber, departe  de zgomotele orasului, dar totusi aproape de oras. De asemenea, daca va doriti o petrecere mare, este important ca localul ales pentru organizarea ei sa va puna la dispozitie locuri de parcare numeroase, precum si camere ce pot fi rezervate pentru invitatii care doresc sa ramana si peste noapte.

Pensiunea Magnolia va ofera toate aceste facilitati. Pensiunea se afla in apropierea orasului Oradea, departe de zgomotul orasului, intr-un cadru natural minunat, iar accesul se face pe cel mai bine intretinut drum national din judetul Bihor, renovat complet recent. Pensiunea este de fapt un complex cu facilitati multiple – pe langa locurile clasice de cazare, mai puteti beneficia de acces la piscina, la zona de agrement, crama etc. De asemenea, va punem la dispozitie o parcare cu numeroase locuri, unde va puteti lasa masina in siguranta.

Pretul de inchiriere al salii de nunti de la Pensiunea Magnolia este unul competitiv, proportional cu serviciile oferite. Sala de nunti Oradea – la Pensiunea Magnolia gasiti singura sala de nunti care nu are stalpi de sustinere interiori, oferind astfel o vizibilitate de ansamblu mult superioara altor sali si un spatiu de desfasurare amplu, mai ales daca aveti un numar mare de invitati.
Pentru cei care vor sa faca din nunta lor un eveniment memorabil, sala este dotata cu monitoare care pot fi folosite pentru a proiecta slide-uri sau filmulete in timpul evenimentului.

Renuntati sa mai va agitati in cautarea salii de nunta si apelati cu incredere la sala de nunta pusa la dispozitie de Pensiunea Magnolia. Este inalta, spatioasa, face parte dintr-un complex de cazare cu multiple facilitati care includ o parcare foarte mare, piscina si zona de agrement si va transforma cu siguranta nunta dumneavoastra intr-un eveniment de neuitat.

Va invitam sa vizitati Pensiunea Magnolia pentru a va convinge la fata locului de beneficiile acestei sali de nunta.

Nunta dumneavoastra este un moment unic in viata si trebuie sa se desfasoare intr-un cadru adecvat, in care sa aveti alaturi toate rudele si toti prietenii. La Pensiunea Magnolia va asteapta o nunta de vis.

GALERIE